fbpx
JW verzekeringen

Pilot Directe Schadeafhandeling (DSA) voor taxi’s, bestelauto’s
en andere zakelijke voertuigen succesvol

Ben je aangereden en is de tegenpartij schuldig? Dan wordt het schadebedrag door DSA zakelijk direct voldaan!

Ben je aangereden en is de tegenpartij schuldig? Dan wordt het schadebedrag door DSA zakelijk direct op je rekening gestort, ook als je niet all-risk verzekerd bent! Ook als je jouw auto niet gaat repareren, ontvang je direct geld op je rekening. Als je bijvoorbeeld op maandagochtend bent aangereden, dan komt de schade-expert op maandagmiddag bij je langs en staat het geld op dinsdag al op je rekening. Bij andere partijen kan dit gemiddeld wel 3 maanden duren.

Spoed expertise binnen één dag

Wij hebben goede afspraken met onafhankelijke NIVRE schade-experts. Hierdoor kunnen wij bij schades spoedopdrachten aanvragen. Met een spoedopdracht kunnen wij binnen één dag een expert bij je langsturen. Het expertiserapport is in de meeste gevallen de volgende dag al bij ons binnen. 

Schade wordt direct betaald

Het schadebedrag wordt door JW direct betaald. Voor veel ondernemers is dit heel belangrijk omdat de auto zo snel mogelijk gerepareerd moet worden. Het werk gaat natuurlijk gewoon door. Het bedrag wordt later bij de verzekeraar van de tegenpartij verhaald. 

Speciale regeling voor taxi’s, bestelauto’s en andere zakelijke voertuigen


Sinds 1 juli 2021 is de regeling DSA ingegaan voor particulieren. Met deze regeling wordt het schadebedrag door de eigen verzekeraar betaald. Voor taxi’s, bestelauto’s en andere zakelijke voertuigen bestond deze regeling helaas nog niet. JW vindt dat hier verandering in moet komen! 

Auto total loss? Wij hebben vervangend vervoer voor je beschikbaar

Is jouw auto total loss of ben je weken jouw voertuig kwijt? Dan bieden wij vervangend vervoer. Wij beschikken over een Mercedes-Benz Vito 111 CDI, een Mercedes-Benz Vito 116 & tweemaal over een Volkswagen Golf 6. Onze klanten lenen onze voertuigen gemiddeld een maand. Hierdoor kan je als klant gewoon je werkzaamheden voortzetten. Interesse in vervangend vervoer? Bel ons op 072 – 743 3817 of WhatsApp ons op 06 – 153 021 25.

Succesvolle pilot

De afgelopen periode hebben wij een pilot gedraaid en inmiddels is de 100e schade uitgekeerd. Vanwege het grote succes is de regeling verlengd!
Ben je nog geen klant van JW Verzekeringen en wil je ook gebruik maken van deze service? Bekijk onze diensten.

JW Verzekeringen

Meer Nieuws