fbpx

Vereende stopt met staffelkorting op taxiverzekeringen naar aanleiding van privé schadevrije jaren

Tot voor kort kon een taxichauffeur als hij een taxiverzekering had bij de Vereende gebruik maken van zijn privé schadevrije jaren.

Vereende stopt gebruik privé schadevrije jaren

Tot voor kort kon een taxichauffeur als hij een taxiverzekering had bij de Vereende gebruik maken van zijn privé schadevrije jaren. Coulance halve werden er tussen de 5 en 10 schadevrije jaren 25% korting gegeven op de premie. Vanaf 10 of meer schadevrije jaren was dit 50% korting. De schadevrije jaren werden niet overgenomen, maar er werd wel een korting toegepast.

Staffelkorting niet meer toegepast

De voorwaarde van het toepassen van de korting was dat de schadevrije jaren niet werden gebruikt op een prive auto en dus beschikbaar waren in de databank RoyData. De Vereende geeft aan dat dit naderhand niet meer te controleren is of die jaren nog beschikbaar zijn.

De Vereende heeft nu laten weten daarom te gaan stoppen met het aanbieden van deze staffelkorting. Daarom doen zij op dit moment niets meer met privé schadevrije jaren gedaan als deze worden aangeleverd. Alleen schadevrije jaren opgebouwd op een taxiverzekering worden door de Vereende nog overgenomen.

Privé schadevrije jaren overnemen

Er zijn nog steeds voldoende andere aanbieders waar JW verzekeringen mee samenwerkt die wel een overname doen van prive schadevrije jaren. Daarom kunnen wij nog steeds voor iedere klant een gepast voorstel doen. Indien je hiervoor een berekening wilt hebben is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Stap gemakkelijk in 3 stappen over

  • Aanvragen! Wij helpen binnen 5 minuten

    WhatsApp, bel, mail ons of gebruik onderstaand formulier om de goedkoopste taxiverzekering aan te vragen. Het aanvragen is al met het beantwoorden van 6 korte vragen gelukt.

  • Binnen 2 uur ontvang je een offerte op maat!

    Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan onze specialisten direct voor je aan de slag. Binnen 2 uur ontvang jij een persoonlijk aanbod voor je taxiverzekering.

  • Je bent direct verzekerd!

    Ben je akkoord met je voorstel? Dan ben je direct verzekerd en gedekt en kan je direct aan het werk! Jouw groene kaart en polis worden dezelfde dag opgestuurd, zodat je die eventueel aan je opdrachtgevers als Uber en Bolt kunt laten zien.

Taxiverzekering adviseurs in zakelijke verzekeringen gespecialiseerd in het vergelijken van taxiverzekeraars

Onze specialisten in taxiverzekeringen Wout, Daphne & Jasper zitten nu voor je klaar om je direct te helpen aan de beste en goedkoopste taxiverzekering. Binnen 5 minuten een aanvraag!

Vraag direct een offerte aan voor je taxiverzekering

Terugbelverzoek - Bel mij terug!

JW Verzekeringen

Meer Nieuws